Cassie

Skibskok, kvartermester og mesterskytte

Description:

Cassiopeia Lyra De Bernieres

Cassie er pæn, med bløde former, feminine kjoler og et lidt genert smil, men er god til at tale med alle og få dem til at føle sig hjemme. Hun holder overblikket over lageret og laver velsmagende mad og gode drinks. Og så kan hun fortælle spøgelseshistorier der kan skræmme selv en pirat!

High concept: Pirat Kvartermester og Skibs-kok
Trouble: Et hul i mit hjerte
Other Aspects:
Hot ’n Sweet,
Forelsket i Friheden,
Når der nu ikke er andre til at skyde…,
Milky Gentlefangs Foodbringer,
Ikke i mit kvarter!

Skills
+5 Empathy
+4 Presence
+3 Guns, Craftmanship (cooking)
+2 Resources, Rapport, Scholarship
+1 Stealth, Athletics, Performance, Discipline

Refresh: 10 (fordi ikke magisk)

Remaining fatepoints: 4

Stunts:

  • Cook
  • Shooting
  • Storytelling

Våben
Karabin – weapon 3, tager en tur at lade

Bio:

Barndom

aspekt: Hot n’ Sweet

Cassies mor var en fin caribisk dame, overklasse, og døde i barselssengen da hun fødte Cassie. Hendes far ved hun ikke noget om udover at den ene søde nonne lod hende få hendes fars kobber kompas med hans initialer. Cassies mors familie var ikke glade for deres forhold i hvert fald så hun blev som spæd givet til et kloster med en bunke penge for at nonnerne skulle tage sig af hende. Det var ikke en god barndom, men hun lærte da at læse og regne og lave mad og slår per refleks korsets tegn nu og da. Hun kendte ikke til andet og troede ikke hun havde andre muligheder i livet.

Rising Conflicts:

Aspect: Forelsket i Friheden

Jacob gik til hånde i klosterhaven i en årgang, imens teenage Cassie også havde regelmæssige pligter der og de blev hurtigt meget forelskede. Jacob hjalp hende med at stikke af, viste hende friheden, og de slog sig ned i havnebyen på den anden side af øen. Ingen ledte specielt ihærdigt efter dem. Klosteret havde fået sine penge og så længe Cassie ikke gjorde noget bøvl var moderens familie ligeglad. Cassie fik et job på den lokale kro som kropige og Jacob fik småjobs rundt omkring og de klarede sig og nød hinanden og deres frihed, indtil Cassie blev syg.

De gik til den lokale udgave af en læge der bare kunne sige det var noget med hjertet. Hun havde gode dage og dårlige dage. De prøvede at søge hjælp forskellige steder, men kunne ikke finde en kur. De var dog alle enige om at hun ikke har langt igen, hvis hun ikke finder en mirakelkur. Til sidst, i desperation, foreslog Jacob at hun skulle sejle ud i verden og prøve at finde en kur. Han ville vente på hende i deres havneby.

Første eventyr: “Hvordan Cassie lærte at skyde”

Når der nu ikke er andre til at skyde …:
Da den nye pirat Cassie opdager at der er en flok små skarptandede havmonstre der følger efter det gode skib Blodwen og hurtigt er ved at hale ind på det slår hun alarm. Men hvordan vil den blide skibskok kunne hjælpe imod uhyrerne?
Johnny rækker mig en skyder og skynder sig væk. Orfeo forbedrer skyderen så den kan skyde bredt og så bliver jeg jo nødt til det! Argh! Heldigvis viser det sig at jeg er ret heldig til det.

Gæste Stjerne i James Harris historie

Milky Gentlefangs Foodbringer
Milky Gentlefang er skibets kulsorte rotte-dræber kat.

James sidder på en bar sammen med Johnny. Johnny keder sig og prikker til James, der er irriteret over at folk slås og bander og ikke opfører sig ordentligt og han ender med at banke alle de andre. Jeg kommer forbi lige som James kommer flyvende ud ad døren. Jeg har været ude og købe gedemælk til Milky og får overtalt James til at komme med tilbage til Blodwen og ikke slås mere.

Gæst i Louis du Pains historie

Ikke i mit kvarter!
Jeg finder en flaske rødvin hos den anden franske mand og skælder ham ud. Han får en lussing! James (nick) smidder ham af skibet.

Cassie

Final Voyage of the Blessed Blodwen AnnLouiseGottlieb